Categorie
Nieuwsbrief
Aanmelden
537510b5c0f7e9980dc4be9336c4fa5e.png
b8bea9104ed012a0f73406d8447a3e0b.png
8a2ed8e28b41ae58d1cf3cb553995049.png
817d459fd8212357b1f58ff61e094192.jpg
31201b4af00f78cef66f34862dfd706d.jpg
9397a50f7327037e90c236885f72dfa3.jpg
Foto

AfterPay biedt een nieuwe betaalmogelijkheid binnen de online kassa van JMSMERKKLEDINGOUTLET.  Met AfterPay kunt u bij ons online winkelen en veilig achteraf betalen door middel van de vertrouwde digitale factuur.

 

Bijkomend voordeel is dat u vanaf nu altijd en overal bij JMSMERKKLEDINGOUTLET kunt bestellen zonder in de weer te moeten met online bankieren of creditcards.

AfterPay is dé veilige manier van achteraf betalen van uw online bestelling bij JMSMERKKLEDINGOUTLET.
 

De voordelen van AfterPay voor u als consument zijn als volgt samen te vatten:

Eerst product ontvangen, daarna pas betalen

Achteraf betalen op internet komt helaas nog niet veel voor. Erg jammer want veel consumenten geven de voorkeur aan achteraf betalen. AfterPay maakt het vanaf vandaag mogelijk om ook online bij JMSMERKKLEDINGOUTLET uw bestelling achteraf te betalen. U bestelt bij ons uw product(en) online, wij leveren het product en AfterPay stuurt u achteraf een betaaloverzicht. U kunt na ontvangst van uw bestelling achteraf betalen door middel van een digitale factuur.

Keuze wanneer u betaalt

U hoeft niet meer het volledige bedrag vooruit te betalen. U laat het product versturen en AfterPay biedt u een betaaltermijn van 14 dagen. Dit geeft u de keuze te betalen op het moment dat u het beste uit komt. Handig wanneer u bijvoorbeeld op kantoor zit en niet direct uw creditcard of kaartlezer voor internetbankieren bij de hand heeft.

LET OP :  er wordt Euro 2,95 administratiekosten in rekening gebracht.

 

Veilig en eenvoudig

AfterPay biedt een geheel veilige betaaloptie. De digitale factuur van DigiAccept betaalt u veilig en gemakkelijk via iDEAL. Hiermee komt u in uw eigen vertrouwde bankomgeving. 

Werkwijze AfterPay

AfterPay voert voor www.jmsmerkkledingoutlet.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Achteraf betalen met AfterPay werkt dus heel gemakkelijk. Wanneer u kiest voor AfterPay dient u een aantal gegevens in te vullen aan de hand waarvan AfterPay een gegevenscontrole doet. Gegevens waarnaar gevraagd wordt zijn onder andere uw naam, adres, geboortedatum, bankrekeningnummer en telefoonnummer.

Nadat u de gevraagde gegevens heeft ingevuld kunt u het bestelproces afronden door op bevestigen te klikken. Vervolgens stuurt JMSMERKKLEDINGOUTLET  het door u aangekochte product. Na verzending van uw bestelling ontvangt AfterPay van JMSMERKKLEDINGOUTLET een signaal dat het betaaloverzicht verzonden kan worden.


Bij het retourneren van de gehele bestelling wordt de overeenkomst met Afterpay automatisch ontbonden.

Eventuele verzendkosten en de Euro 2,95 administratiekosten worden niet gecrediteerd en dient u wel via de Afterpay factuur te betalen.

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.